Hoofdpagina
   
Bent u op zoek naar

Constipatie remedies voor honden

Bent u op zoek naar

Net als in de mens, constipatie is ook een veel voorkomend probleem bij honden. Ze tonen de symptomen van ongemak, zwakte en pijn. Als eigenaar van een huisdier, is het uw verantwoordelijkheid om uw hond comfortabel vrij van zelfs kleine gezondheidsproblemen, zoals constipatie. Om constipatie te verlichten bij honden kunt u of het naderen van een veterinaire arts of u kunt proberen een deel van de huismiddeltjes. Maar als de natuurlijke remedies niet werken, is het essentieel om een ​​dierenarts te raadplegen zonder nalatigheid als het zou kunnen te wijten zijn aan andere, meer ernstige problemen. Hieronder volgen enkele remedies om zich te ontdoen van constipatie bij honden.

Verhoogde consumptie van vezels en dieet werkt om zich te ontdoen van constipatie bij de mens. Dezelfde remedie werkt zelfs voor honden. Omdat honden niet verbruiken veel van water, is het goed om onder meer een goede hoeveelheid water in het voedsel. U kunt gemakkelijk bereiken met inachtneming van de hond met huisgemaakte maaltijden. Een ander voordeel van het dienen van thuis gekookt voedsel is dat je verzekerd van de kwaliteit van het eten. Verhoog het vezelgehalte van het dieet door het opnemen van geraspte wortelen, erwten en groene bonen.

De honden hebben een zekere mate van oefening regelmatig en het is een must voor bepaalde hondenrassen. Het is mogelijk dat zelfs als de hond is het eten van een goed uitgebalanceerd dieet en veel water kan het geconfronteerd met het probleem van constipatie. In dergelijke gevallen maakt de hond regelmatig te bewegen helpen het probleem van verstopping verlichten. Neem de hond voor een wandeling met u mee of speel openluchtspelen, zoals het vangen van een frisbee, samen met de hond.

Als de bovenstaande twee remedies lijken niet werkt, kunt u gebruik maken van natuurlijke laxeermiddelen zoals olijfolie. Het helpt om de stoelgang en dus biedt verlichting van constipatie. Je kan dienen een druppel olijfolie elke dag. Het is echter essentieel voor u om te onthouden niet voor de menselijke laxeermiddelen te gebruiken. Het kan soms een gevaarlijk.

Soms is het mogelijk dat de honden in oog constipatie als gevolg van grote hoeveelheid haar dat heeft geblokkeerd de anus. U kunt de herhaling van de verstopping te voorkomen als gevolg van dit probleem door frequente verzorging van de honden die de hoeveelheid van de ingenomen haar vermindert.

Ontlast het probleem van constipatie, samen met het verstrekken van een perfecte gezondheid voor uw hond door middel van voedingssupplementen voor de hond.

Constipatie remedies voor honden Soms is het mogelijk voor de hond om te lijden met het probleem van constipatie als gevolg van onjuist functioneren van de lever en de galblaas. In dergelijke gevallen is het gebruik van bepaalde kruiden helpt bij het ​​verlichten van de problemen. Een deel van de kruiden die nuttig zijn geel dok, paardebloem wortel, mariadistel, Oregon druif, heemstwortel etc.

Het blijkt dat geven nylon botten de honden helpt de spijsvertering en dus de kans op verstopping.

Als de constipatie is als gevolg van infectie van het spijsverteringskanaal die je kunt proberen het geven van gember die als beste remedie om zich te ontdoen van intestinale infecties. Het helpt ook om de pijn te verminderen en vergemakkelijkt de stoelgang.

Probeer een van de hierboven gegeven oplossingen de volgende keer wanneer uw hond geconfronteerd met het probleem van de verstopping.

Over de auteur:
Geen informatie voor deze auteur.

E-nieuwsbrief

Abonneren op H.H Press

Onze wekelijkse algemeen belang e-nieuwsbrief houdt u op de datum van een breed scala aan gezondheidsonderwerpen.

Meld je nu aan
Hoofdpagina  >  Familie  >  Huisdieren gezondheid  >  Constipatie remedies voor honden