Hoofdpagina
   
Bent u op zoek naar

Het behandelen en voorkomen HPV

Bent u op zoek naar

Het behandelen en voorkomen HPV De gemeenschappelijke virus humaan papillomavirus of HPV is een besmettelijke soort die kan worden overgedragen thru seksueel contact. Deze worden meestal weergegeven als wratten gevonden in geslachtsdelen of als algemene wratten gevonden in handen en voeten en andere delen van het lichaam. De ervaren voorkomende symptomen zijn jeuk, abnormale vaginale afscheiding of bloeding voor vrouwen en gezwollen lymfeklieren op de geslachtsdelen van mannen.

Er is geen volledige genezing om volledig te elimineren HPV-infectie. Het bodys immuunsysteem helpt opruimen enkele infectie zonder behandeling gaat. Maar er zijn methoden om te voorkomen en om HPV te behandelen als het kan nog steeds schade aan de algehele gezondheid van de persoon.

De vrouw heeft wat speciale screening op HPV te behandelen. Er zijn een aantal gemeenschappelijke tests, zoals het uitstrijkje onderzoek waar de arts duurt even wattenstaafje monsters van de baarmoederhals om te controleren op infectie. Dit wordt aanbevolen voor seksueel actieve vrouwen. Ook de bloedafname dat de aanwezigheid van HPV-infectie kan detecteren. Verdere tests, zoals biopsie en colposcopie wordt aanbevolen als HPV-infecties worden beschouwd als ernstig.

Behandelingen kunnen ook worden gedaan thru medicijnen door het nemen van antibiotica voorgeschreven door de arts. Er zijn vaccins die nu beschikbaar zijn voor vrouwen, zoals Gardasil en Cervarix, die een reeks van injecties gegeven in een periode van 6 maanden. Deze injecties beschermen vrouwen uit voorkomende en hardnekkige infecties.

Genitale wratten veroorzaakt door HPV kan worden behandeld met medicinale crème voorgeschreven door een arts. Er zijn ook chirurgische procedures te raden, zoals excisie of fysieke verwijdering van de wratten, elektrocauterisatie waaronder het toepassen van warmte met behulp van een elektrisch verwarmde metalen instrument om de wratten, dit zorgt ervoor dat een aantal branden, zodat de geur van verbrand vlees is licht ervaren. Een soortgelijke procedure is het elektrochirurgische excisie waarbij een speciale draad wordt gebruikt om de plaats verwijderen van wratten verbranden. Dan is de laser methode die ontdoen van de wratten door middel van een laser machine. Het bevriezen of cryosurgery is een methode om HPV doden door het aanbrengen van vloeibare stikstof de geïnfecteerde deel. Deze methoden ook helpen om kanker in vroeg stadium cellen die kunnen een mogelijkheid met een HPV-infectie vooral bij vrouwen zijn te doden.

Huid wratten door de HPV kan worden behandeld met medicijnen pasta's en dergelijke chirurgische procedures, afhankelijk van de grootte van de wratten. De verspreiding van wratten op andere delen van het lichaam kan worden voorkomen door het houden van handen en voeten altijd schoon te maken en het dragen van schone schoenen of sandalen aan de voeten te beschermen. Het is een goede herinnering om de huid te voorkomen dat de huid contact met mensen die open wratten of zweren hebben op de huid.

Preventie aanbevolen methoden zijn de praktijk van veilig vrijen door het gebruik van condooms. De praktijk van monogamie of het vasthouden aan een partner wordt ten zeerste aanbevolen, en zelf-onthouding van seks voor het geval de persoon besmet is met HPV. De praktijk van een goede persoonlijke hygiëne wordt ook geadviseerd. Over het geheel genomen zou het stimuleren van het immuunsysteem helpen om deze infecties weg.

Over de auteur:
Geen informatie voor deze auteur.

Seksuele ziekten

Voorwaarden handicap

E-nieuwsbrief

Abonneren op H.H Press

Onze wekelijkse algemeen belang e-nieuwsbrief houdt u op de datum van een breed scala aan gezondheidsonderwerpen.

Meld je nu aan
Hoofdpagina  >  Voorwaarden handicap  >  Seksuele ziekten  >  Het behandelen en voorkomen HPV