Hoofdpagina
   
Bent u op zoek naar

Hoe lang is de verkoudheid besmettelijk?

Bent u op zoek naar

Hoe lang is de verkoudheid besmettelijk? Onder andere vragen die mensen hebben over de gewone verkoudheid. Velen vragen zich af hoe lang is de verkoudheid besmettelijk en wat mee te nemen om een ​​verkoudheid tegen te houden. Het antwoord op "hoe lang is een gewone verkoudheid besmettelijk 'is vrij eenvoudig. Zolang het virus in neusuitvloeiing de koude besmettelijk.

Wetenschappers geloven dat er meer levend virus aanwezig zijn in nasale secreties tussen de tweede en vierde dag van de infectie, dus je zou kunnen zeggen dat een persoon meer besmettelijk gedurende deze periode. De symptomen beginnen meestal rond de tweede dag, maar dit kan variëren. Sommige mensen hebben nooit klachten, ook al een infectie aanwezig is. Sommige mensen ontwikkelen geen symptomen tot de vijfde dag na de infectie. Niemand kan verklaren deze variatie en het is een van de dingen die het moeilijk maken om te vinden wat te nemen om een ​​verkoudheid tegen te houden. Sommige mensen hebben symptomen voor slechts een paar dagen, anderen een paar weken. Experts adviseren dat als de symptomen aanwezig zijn voor langer dan twee weken, kan er een andere oorzaak, zoals allergie of een bacteriële infectie.

Als u geïnteresseerd bent in wat je moet nemen om een ​​verkoudheid te stoppen, zul je merken dat er honderden producten op de markt. De meeste van deze ontheft noch de verstopte neus of drainage. Veel slaperigheid veroorzaken. Als u geïnteresseerd bent in natuurlijke producten waarvan is aangetoond in wetenschappelijke studies om de duur van de verkoudheid symptomen te verminderen en zelfs voorkomen verkoudheid frequentie, lees dan verder.

Als je een goede dagelijkse multi-vitamine, dan heeft u waarschijnlijk genoeg vitamine C, E en zink krijgen, maar als je verkouden bent, moet u wellicht meer. Onderzoek heeft aangetoond dat deze effectief immuunsysteem te verbeteren, kan het voorkomen van virale infecties. Andere studies hebben aangetoond dat elk van deze kan de duur van verkoudheid verminderen sommige mensen. Het is moeilijk om de resultaten te evalueren van verkoudheid processen, omdat, zoals eerder vermeld, sommige mensen herstellen korte tijd zonder behandeling.

Ginseng, groene thee, echinacea, Andrographis paniculata en olijfblad behoren tot de plantaardige producten die kunnen worden opgenomen in een lijst van wat je kunt nemen om een ​​verkoudheid tegen te houden. Ginseng en groene thee meer energie en metabolisme, het vergroten van het lichaam in staat om de nodige vitaminen op te vangen. Onderzoek heeft aangetoond dat de aanwezigheid van vitamine C in de bloedstroom drastisch wordt verminderd tijdens een virale infectie. Het spreekt vanzelf dat andere vitaminen zijn sneller uitgeput, als goed. Hoewel de bron van het oude gezegde "voeden een koud" onbekend is, kan het zijn dat mensen beseften dat om sneller te herstellen van een verkoudheid, ze meer voedsel nodig. Vandaag de dag kunnen we alleen maar toenemen onze vitamine inname. Voor meer informatie over natuurlijke producten zoals die hier genoemd, naar het immuunsysteem Booster Guide.

Degenen die zijn geïnteresseerd in hoe lang is de gewone verkoudheid besmettelijk kan zijn benieuwd hoe lang het virus leeft buiten het menselijk lichaam. Meer dan 200 verschillende virussen kan leiden tot verkoudheid symptomen. Wetenschappers weten het meest over de rhinovirus, die kunnen leven voor maximaal drie uur op de huid en oppervlakken.

Over de auteur:
Geen informatie voor deze auteur.

Koud

Voorwaarden handicap

E-nieuwsbrief

Abonneren op H.H Press

Onze wekelijkse algemeen belang e-nieuwsbrief houdt u op de datum van een breed scala aan gezondheidsonderwerpen.

Meld je nu aan
Hoofdpagina  >  Voorwaarden handicap  >  Koud  >  Hoe lang is de verkoudheid besmettelijk?