Hoofdpagina
   
Bent u op zoek naar

Leuke bijnamen voor vriendjes

Bent u op zoek naar

Een deel van de vreugde van het hebben van een leuke bijnaam voor je vriendje is het feit dat hij waarschijnlijk zal het haten en schaam elke keer als je het gebruikt. Maar op hetzelfde moment, als de naam is goed gekozen, is er een kans dat hij in het geheim zal heel de naam in het bijzonder liefde en de genegenheid die ermee gepaard gaat. Het feit dat je dicht genoeg om te plagen hem op deze manier zal ook iets dat hij reageert en het kan zorgen voor een in de grap dat je dichterbij brengt nog steeds. Het is een geweldige manier om genegenheid te tonen in een tong in wang manier, en om je man terug te brengen naar de aarde als hij wordt steeds een beetje te vol van zichzelf. Hij zou kunnen zijn 'Iceman' aan zijn vrienden, en 'meneer' op het werk, maar je zal hij 'konijntje' zijn.

De moeilijkheid is bij het kiezen van je man's nickname en dit is iets dat je nodig hebt om een ​​aantal gedachten brengen. Als u kies gewoon een naam die u leuk vindt en gebruik die dan niet zou kunnen passen en het kan lijken gekunsteld en onhandig. Het moet worden geboren uit wie hij is en zijn functies rekening te houden en het nodig heeft om tot stand komen op een natuurlijke manier.

Maar dat zei dat er zijn zeker enkele raakvlakken tussen deze leuke bijnamen en een aantal methoden die u kunt gebruiken om ze te bouwen snel en eenvoudig en door het volgen van deze kunt u ervoor zorgen dat ze de juiste papperig en de verschrikkelijke.

Aspecten van een koosnaampje

Als u wilt dat uw huisdier de naam te zijn romantisch en papperig dan zijn er een aantal dingen die je kunt gebruiken om het te monteren:

Leuke bijnamen voor vriendjes Foods: Gebruik het voedsel dat je man houdt die net zo 'on-mannelijke' mogelijk te maken. 'Truffle', 'chocolade', 'stroop', 'banaan', 'peer', 'perzik', 'tomaat', 'kaas stok', 'pie', 'pudding', 'Milky', 'aardappel', enz. Het is nog beter als je man lijkt op het voedsel op een bepaalde manier, bijvoorbeeld als hij pasteuze dan 'melkachtige' past perfect, maar als hij altijd rood is in 'tomaat' het gezicht kan goed werken.

Dieren: Een alternatief voor een levensmiddel een dier. Ook dit kan er een zijn dat ze willen of dat ze echt lijken en het kan pijnlijk of vleiend. Beslissen of ze zijn meer van een konijn, een tijger, een beer (grote vriendjes alleen) of een eekhoorn, enz.

Voorvoegsels: Putting dingen aan het begin van de naam kan het leuker en maken het meer als een echte naam. Bijvoorbeeld 'Mr Tomaat' of 'Dokter Pudding'.

Beschrijving: Het toevoegen van beschrijvingen maakt de afbeelding die u oproepen meer gedetailleerde en echt en tegelijkertijd meer gênant. Als zodanig dan 'Cuddly Potato' of 'Cheesy Peach' of 'Hot Potato' of 'Funny Bunny' of 'Mighty Duck' zijn alle grote bijnamen. Deze descriptoren kunnen zowel echte (hoewel waarschijnlijk overdreven), vleiend of ironisch voor het zijn tegenpolen. Als uw man is een beetje een pin en dan noemde hem 'Chubby Duck' houdt hem mooi geaard.

Lichaamsdelen: U kunt een lichaamsdeel ook toevoegen daar als er een je echt als, zoals 'Hot Legs', 'Sexy Bum' of 'Sweet Lips'. Voeg dit toe aan een van de dieren en je hebt 'Sweet Lips Monkey', dat is verontrustend, maar een of andere manier grappig ...

Nu combineert de elementen van de bijnaam om iets nieuws en creatief te maken en zo lang of zo kort als u wilt maken. Dus 'Mr Funny Monkey', 'Doctor Hot Lips Eekhoorn' of 'Cookie'. Veel plezier en zorg ervoor dat het te gebruiken veel voor zijn vrienden.

Over de auteur:
Geen informatie voor deze auteur.

Relaties

Familie

E-nieuwsbrief

Abonneren op H.H Press

Onze wekelijkse algemeen belang e-nieuwsbrief houdt u op de datum van een breed scala aan gezondheidsonderwerpen.

Meld je nu aan
Hoofdpagina  >  Familie  >  Relaties  >  Leuke bijnamen voor vriendjes