Hoofdpagina
   
Bent u op zoek naar

Night eten syndroom en slaap wandelen

Bent u op zoek naar

Is dit er met je gebeurd?

Je wordt wakker op een ochtend, en je vond dat er wikkels van snoep bar over je hele keuken. Overigens, je maag pijn en zie je dat je chocolade vlekken over je handen en gezicht had. Je ouders of je man vertelt je dat je de hele nacht lang eten, maar verrassend genoeg, je kan me niet herinneren dat je dat deed. Je ouders of je man leek ernstig te vertellen dat je eigenlijk al die chocolade aten. Is er een inside joke?

Night eten syndroom en slaap wandelen Waarschijnlijk niet, in feite de symptomen laten zien dat je waarschijnlijk een 's nachts eten syndroom hebben.

Nacht eten syndroom, ook wel bekend als slaap-gerelateerde eten, wordt door artsen als een parasomnia. Het is niet vaak slaapwandelen type. Mensen die lijden aan deze stoornis hebben ervaringen van terugkerende episodes eten tijdens de slaap, zonder daadwerkelijk bewust zijn dat ze daadwerkelijk het doen. Deze nachtelijke eten syndroom zou kunnen gebeuren de meeste van de tijd dat het een significante toename van je gewicht te laten zien. Hoewel deze aandoening kan gevolgen hebben voor mensen in alle leeftijden en geslachten, de slaap-gerelateerde eten voor bij jonge vrouwen meer dan mannen.

Wat is de nacht eetstoornis?

Ook wel bekend als 's nachts slaap-gerelateerde eetstoornis of NS-RED,' s nachts eetstoornis is geen probleem eten strikt genomen. Het staat bekend als een slaapstoornis type dat mensen in staat stelt om te eten, terwijl schijnbaar in slaap. Tijdens het slapen, kunnen ze eten, terwijl in bed, of in sommige gevallen, roaming rond het huis of het verblijf in de keuken.

De mensen die lijden aan deze stoornis zijn zich niet bewust tijdens de NS-RED afleveringen. Dat is de reden waarom 's nachts eetstoornis is altijd gerelateerd aan slaapwandelen. Omdat het in slaap, ze weten niet dat ze te eten en kan me niet herinneren een incident van het eten van de avond ervoor. Als het überhaupt, kunnen ze alleen herinneren in fragmenten. De NS-RED episode meer of minder komt ergens in een toestand tussen slapen en waken.

Bij mensen die lijden aan 's nachts eetstoornis leren dat ze een dergelijk probleem hebben, ze voelen zich beschaamd en verlegen. Sommigen, zelfs met het bewijs dat door zijn of haar familieleden, ontkennen dat ze dat deden. Ze kunnen niet geloven dat ze zoiets te doen en kan niet toegeven aan zichzelf dat ze zich niet konden beheersen.

Het voedsel verbruikt tijdens de aandoening periodes de meeste kans om een ​​hoge suiker, vetrijk voedsel kunnen zijn dat mensen meestal te vermijden als ze wakker zijn. In sommige gevallen zijn er mensen die eten bizarre combinaties van voedsel, zoals rauw spek samen met mayonaise, of hotdogs worden ondergedompeld in een pindakaas. Sommige eten zelfs non-food items zoals zeep op dezelfde manier waarop ze snijden kaas.

Hoe kun je NS-RED?

Volgens recente cijfers, ongeveer drie tot negen mensen of ongeveer een tot drie procent van de totale bevolking zijn het meest waarschijnlijk worden beïnvloed door de aandoening, met maximaal 15 procent van de mensen die een eetstoornis beïnvloed door 's nachts eetstoornis.

Veel van de slachtoffers van het syndroom dieet (of op zijn minst te proberen) tijdens de dag, waardoor ze hongerig en lichte tot zeer binge het eten tijdens de nacht, wanneer hun controle te bereiken gewichtsverlies wordt verzwakt door de slaap. Sommige mensen hebben medische geschiedenis van drugsmisbruik, alcoholisme en andere slaapstoornissen zoals rusteloze benen, slaapapneu en slaap wandelen. Ze krijgen vaak moe bij het wakker worden door gefragmenteerde slaap. Veel NS-RED gevallen lijken te lopen langs familielijnen.

Hoe kun je eten en niet in staat om te onthouden dit te doen?

Eigenlijk zou dat echt gebeuren. Terwijl het onderzoek naar deze aandoening is nog niet zo uitgebreid, is er een grote kans dat er delen van de hersenen die echt liggen te slapen, ook al zijn sommige delen blijven klaarwakker. Ook in slaap zijn de onderdelen die je waakbewustzijn te regelen, dus het is geen wonder dat je niet kan elke herinnering aan gorging op voedsel op de avond ervoor te onthouden.

Is NS-RED genezen? Wat moet u doen als u het hebben?

Dank god, behandeling beschikbaar is voor uw nacht eetstoornis. De behandeling begint met een medisch interview en een nachtje of twee in een goede slaap-stoornissen centrum waar je hersenactiviteit kan worden gecontroleerd. Medicatie is soms handig, maar je moet voorkomen dat slaapmiddelen als ze kunnen je slaap stoornis verergeren door aan de onhandigheid en verwarring bij het ontwaken op en kan ertoe leiden dat u letsel kan regelmatig gebruik van deze pillen.

Over de auteur:
Geen informatie voor deze auteur.

Slaapstoornissen

Voorwaarden handicap

E-nieuwsbrief

Abonneren op H.H Press

Onze wekelijkse algemeen belang e-nieuwsbrief houdt u op de datum van een breed scala aan gezondheidsonderwerpen.

Meld je nu aan
Hoofdpagina  >  Voorwaarden handicap  >  Slaapstoornissen  >  Night eten syndroom en slaap wandelen