Hoofdpagina
   
Bent u op zoek naar

Verwijderen van ouderdomsvlekken

Bent u op zoek naar

Verwijderen van ouderdomsvlekken Het probleem van het verwijderen ouderdomsvlekken niet zo moeilijk het verwijderen van vlekken en moedervlekken omdat ouderdomsvlekken of levervlekken ontwikkelen veel dichter bij het oppervlak van de huid. De melanine pigment dat mollen en veel moedervlekken geeft hun bruine kleur wordt geproduceerd in de diepe lagen van de huid, net als de inkt van een tatoeage wordt geïntroduceerd in de diepe lagen waar de huidcellen niet regelmatig af te werpen en vervangen in het natuurlijke proces van de huid genezing en regeneratie.

Om te begrijpen hoe zich te ontdoen van ouderdomsvlekken, helpt het om te weten dat, hoewel de kleur wordt nog steeds geproduceerd door melanine productie, de cellen die de melanine liggen dichter bij het oppervlak en kunnen vaak letterlijk worden afgepeld en worden vervangen door gezonde huidcellen van onderen. Daarom gebruikt zuur schillen of vloeibare stikstof voor het verwijderen ouderdomsvlekken behandelingen die de bovenste laag van huid, relatief goed. Zelfs met deze behandelingen, kan echter het uiterlijk van voortdurende levervlekken een voortdurende probleem omdat deze gebieden donker pigment zijn het resultaat van blootstelling aan zonlicht.

Andere commerciële producten die vaak worden gebruikt voor het verwijderen van ouderdomsvlekken bevatten bleekmiddelen - chemische stoffen die reageren op de melanine om de bruine kleur te verwijderen. Crèmes met hydrochinon worden bleken crèmes, hydrochinon is voor dit doel gebruikt voor vele jaren, hoewel sommige onderzoekers vraag de veiligheid van het gebruik van deze stof op lange termijn. Vanwege deze twijfels, en vanwege de hardheid van vloeibare stikstof of behandeling met zuur, veel mensen kijken naar natuurlijke remedies voor het antwoord op hoe zich te ontdoen van ouderdomsvlekken.

De meest veelbelovende van de huidige natuurlijke behandelingen gebruik maken van anti-oxidant vitamines als agenten voor het verwijderen van ouderdomsvlekken. Als groep, vitamine A, C, zijn D, E en de mineralen selenium en zink, die als aanvulling en toegepast plaatselijk op de huid, aanbevolen voor een goede gezondheid van de huid. Van deze, vitamine A en C lijken de sterren voor het avondje uit huidskleur. Toegepast als een dagelijks actueel room, deze vitaminen lijken geleidelijk vervagen gebieden van de donkere huid in de tijd. Het onderzoek op deze relatief recent is, en de manier waarop het werkt is nog steeds niet helemaal duidelijk, maar het ziet er veelbelovend uit als een natuurlijke remedie voor hoe zich te ontdoen van ouderdomsvlekken.

Meer traditionele middelen van het verwijderen van pigmentvlekken hebben meestal gebruikt zure vruchtensappen worden toegepast als dagelijkse wasbeurten, of toegepast door het leggen van stukjes vers fruit op de aangetaste huid. Terwijl de meeste uitleg wordt beschreven hoe u ontdoen van ouderdomsvlekken te krijgen door het verwijderen van de bovenste laag van de huid met de zure vruchten (zoals het zuur spoelt hierboven besproken), is het verleidelijk om te suggereren dat de typisch hoge vitamine C-gehalte van de zure vruchten kan een rol spelen in de succes van deze traditionele behandelingen.

Ongeacht welke behandeling u kiest voor het verwijderen van ouderdomsvlekken, gebruik maken van zorg en gezond verstand: als je last hebben van roodheid of andere irritatie stoppen met de behandeling, als de plek die u behandelt er vreemd uitzien of lijkt te groeien, onmiddellijk een arts, zoals altijd, Bescherm uw huid tegen de zon, de bron van de meeste beschadiging van de huid als we ouder worden.

Over de auteur:
Geen informatie voor deze auteur.

Anti - aging

Fitness wellness

E-nieuwsbrief

Abonneren op H.H Press

Onze wekelijkse algemeen belang e-nieuwsbrief houdt u op de datum van een breed scala aan gezondheidsonderwerpen.

Meld je nu aan
Hoofdpagina  >  Fitness wellness  >  Veroudering  >  Anti - aging  >  Verwijderen van ouderdomsvlekken